About Dr. Fadi Bakal

Fadi
Fadi
Fadi
  • Fadi
  • Fadi
  • Fadi

Dr. Fadi Bakal behaalde zijn diploma Geneeskunde met Cum Laude aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2011 waarna hij de vooropleiding Algemene Chirurgie volbracht in verscheidene ziekenhuizen te België en Nederland.

Hierna voltooit hij zijn opleiding Plastische, Reconstructieve & Esthetische Chirurgie met Magna Cum Laude gedurende 4 jaar in het Universitair Ziekenhuis te Brussel (UZ Brussel) onder leiding van de wereldwijd befaamde Prof. Dr. Moustapha Hamdi, verder in het Centre Hospitalier Universitaire de Tivoli te La Louvière, in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Máxima Medisch Centrum te Veldhoven (NL). Hij vervolledigt zijn uitgebreide expertise als International Fellow of Plastic & Aesthetic Surgery in hartje Wenen (O) na zijn opleiding.

Dr. Bakal biedt topzorg in de plastische chirurgie, waar hij vooral zijn bijzondere interesse ontplooit voor reconstructieve, oncoplastische alsook esthetische borstchirurgie, microchirurgie, oncologische dermatochirurgie, esthetische & reconstructieve gelaatchirurgie alsook niet-chirurgische en regeneratieve behandelingen in de gelaatsverjonging (spierontspanners, rimpelvullers, lipofilling, nanofat grafting, etc).

Hij is Fellow van de Belgische vereniging voor plastische chirurgie Collegium Chirurgicum Plasticum (CCP) en van de European Board of Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Naast deze verenigingen is hij ook lid van de Royal Belgian Society for Plastic Surgery (RBSPS), de Belgische Beroepsvereniging voor Plastische Chirurgie (VBS) en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Bovendien is Dr. Bakal erkend als specialist in de plastische chirurgie niet alleen in België, maar ook in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Naast in het Nederlands, kan Dr. Bakal je ook te woord staan in het Arabisch, Engels, Frans en Spaans.