Contacteer Dr. Fadi Bakal

Algemene info:

De behandelingen worden op verschillende locaties uitgevoerd, hetzij in de privépraktijk hetzij in het ziekenhuis. Dr. Bakal zal dit uitvoerig met je bespreken waar je terecht kan opdat er hoogkwalitatieve zorg wordt aangeboden met waarborg van veiligheid voor zijn patiënten.

Alle relatief grote operaties waar algemene narcose noodzakelijk is, zullen doorgaan in het ziekenhuis. Hier werkt Dr. Bakal samen met een gespecialiseerd medisch én paramedisch team om je vóór, tijdens én na de ingreep goed te begeleiden.

Voor zowel de niet-chirurgische esthetische behandelingen als sommige ingrepen onder lokale verdoving en consultaties zal je geholpen worden in de privépraktijk te Antwerpen. Er is tevens gratis parkeermogelijkheid beschikbaar.

Dr. Bakal is gedeconventioneerd wat betekent dat hij supplementen aanrekent bovenop de tarieven van het RIZIV. Uiteraard zal dit steeds vooraf op een duidelijke transparante manier met je besproken worden opdat je niet met verrassingen komt te staan achteraf.

Voor afspraken in de privépraktijk te Antwerpen:


Be First Clinics
Antwerp Tower
Frankrijklei 5 - 20.12
2000 Antwerpen

E-mail: info@fadibakal.com
Tel: +32 468 00 88 44
(Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00u)

Maak een afspraak: